Коте избави стопаните си от голямо страдание

1 от 7 Снимки
Коте избави стопаните си от голямо страдание
Снимка: honey-couture

На пръв поглед Калипсо е чаровно и пухкаво женско котенце, което като всички останали бебета обича да играе и върши пакости. За своята стопанка и семейството ѝ обаче тази черно-оранжева омайница е много повече от това.

Тя е истински мехлем за страдащите им души и причина отново да се усмихват. Запознайте се с нейната история, която отново ни показва, че тези, които ние си мислим, че спасяваме, всъщност спасяват нас.

Страданието на семейството започва, когато предишната им 8-годишна котка издъхва при драматични обстоятелства. Животинчето влиза в сблъсък с агресивно куче и загива.

След внезапната смърт на четириногото, всички са опечалени и трудно се справят с болката. Тогава обаче ненадейно в живота им се появява Калипсо – шестседмична красавица, спасена от улицата, която с ласките и приветливия си характер успява да запълни празнината, оставена от нейната предшественица.

Сега Калипсо има истински дом и е заобиколена от хора, които я обожават, а те имат причина отново да се радват на живота.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати