Вижте бляскавото парти за 15-тия рожден ден на котката Луна

1 от 4 Снимки
Вижте бляскавото парти за 15-тия рожден ден на котката Луна
Снимка: instagram

Превръщането на момичето в девойка е важен момент от културата на Латинска Америка. Затова 15-годишнината на всяка тийнейджърка се отбелязва с бляскаво и щуро парти. С такова пищно тържество бе отпразнуван и петнадесетият рожден ден на котаната Луна от Северна Каролина, САЩ.

Вдъхновена от този забавен ритуал, стопанката на Луна, решила да спретне на любимата си питомка запомнящ се купон за нейния празник.

Така 15-годишната опашата красавица се сдобила с фамозна розова рокличка, кралска корона и специална торта. Помещението, където се състояло партито пък, било украсено с много балони, гирлянди и най-различни други лъскави детайли.

На празника освен стопаните на глезеното животинче присъствали и техни близки, които също отбелязали рождения ден на писаната с голямо вълнение.

Снимките от купона на Луна след това бяха споделени и в социалните мрежи. Те бързо се превърнаха в сензация за любителите на животни, които бяха много впечатлени от помпозното парти на котката. Вижте и вие кадри от събитието в галерията по-горе.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати