Вижте тези писани, прекалили с кочата трева

21.06.2017
1 от 13 Снимки
Вижте тези писани, прекалили с кочата трева
Снимка: reddit

Кочата трева е много любопитно тревисто растение, което котките обожават. У нас е известно като котешка трева, мачо биле и бабица, като повечето от названията му се свързват именно с интереса, който писаните проявяват към него.

Кочата трева се среща като диворастящо биле на много места в Европа, Азия и Северна Америка. Популярна е у нас, макар да не се употребява чак толкова, колкото в западните страни.

В чужбина обаче тя присъства в редица котешки играчки, чесалки и най-различни други артикули, предназначени за мъркащите четириноги.

Котешката трева наистина много интересно въздействие върху котките, което някои сравняват с това на марихуаната върху хората. Тя предизвика еуфория в тях, прави ги щастливи и хиперактивни.

При някои от писаните пък се наблюдава успокоителен ефект и палавите дивачета стават изключително кротки и гальовни. Трети пък имат наистина непредсказуемо въздействие след досег с коча трева.

Ако все още вярвате в тези наблюдения, разгледайте галерията ни по-горе. Там ще видите снимки на котки, проявили доста налудничаво поведение, след като са се добрали до необикновеното растение.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати