Вижте тези чаровни мопсове и многобройните им креватчета

1 от 4 Снимки
Вижте тези чаровни мопсове и многобройните им креватчета
Снимка: Etsy

Глезени мопсове от Холандия определено водят живот, за който много кучета могат да си мечтаят. Двете чаровни създания имат стопанка, която изработва ръчно кучешки креватчета и имат безброй удобни легълца, на които могат да се излежават и да лудуват.

От една година правя кучешки легла и на мопсовете ми им е доста тежко, защото трябва да тестват всяко едно от креватчетата, които съм изработила… Шегувам се, разбира се! Те много се забавляват с всяка една нова придобивка и с нетърпение дочакват да я получат, за да почнат да скачат върху нея, разказва стопанката на двете палави кучета.

Тя допълва, че не позволява на палетата си да доближават артикулите, които продава на своите клиенти, но всички тестери минават първо през тях. Така по поведението на четириногите жената се ориентира доколко леглата ще бъдат удобни и на останалите животни.

Креватчетата, които двата мопса притежават, се различават по цвят и форма. Безспорно обаче най-любими са им тези с птицата фламинго. Вижте част от придобивките на кучетата и станете част от техния забавен живот, като разгледате снимките им в галерията по-гре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати