Няма да повярвате защо уволниха полицейско пале от работа

Гейвъл
Снимка: Governor of Queensland
Гейвъл

Пале, назначено на работа в полицията на австралийския щат Куинсланд, загуби работата си по много необичайна причина. Четириногият служител бе уволнен, тъй като е прекалено любвеобилен и не изпълнява задълженията си.

Дружелюбният Гейвъл станал част от полицейския екип преди няколко месеца. Докато се занимавали активно с него, опитните треньори се надявали, че ще съумеят да го подготвят за строгата му работа. Той обаче продължил да бъде игрив, приветлив и комуникативен, което ги навело на мисълта, че от палето няма да излезе читав полицай.

Той е прекалено общителен и се радва на непознатите хора. Просто няма никакво желание да ги арестува, споделят колегите на Гейвъл.

За щастие след уволнението игривото животинче няма да остане на улицата и гледачите му вече са му намерили много по-подходящ нов пост.

Новата работа на приветливия сладур е да посреща гостите в резиденцията на правителството на Киунсланд и да участва в официални събития. Със сигурност с тези си задължения ще се справи много по-добре, отколкото в борбата с престъпността.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати