Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Запознайте се с Найджъл - най-досадният мопс на света

Запознайте се с Найджъл - най-досадният мопс на света

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Запознайте се с Найджъл - най-досадният мопс на света
Снимка: boredpanda

Кучето е най-верният другар на своя стопанин, но определено може да е и неговият най-досаден приятел. Точно такъв е мъжкият мопс Найджъл от Великобритания, който е толкова привързан към собственика си Мартин, че държи да е с него дори в тоалетната.

Оказва се, че Найджъл е наистина обсебен от своя човешки татко. Затова всеки път, когато той се опита да се усамоти върху „белия кон“, малкият натрапник се шмугва с него. Той не просто влиза в тоалетната, но се настанява в боксерките на 26-годишния мъж, защото обича да е максимално близо до него.

Ако се опитвам да го изгоня навън, той започва да драска по вратата и да скимти. Наистина е откачено как в момента нямам никакъв шанс да се усамотя и за секунда, споделя Мартин.

Когато той и половинката му за пръв път се сблъскали с досадните привички на Найджъл, били шокирано от поведението му. В последствие обаче спрели да му обръщат чак такова внимание, а Мартин дори е открил и нещо положително в това да споделя престоя в тоалетната с кучето си – така поне никога не му е скучно.

Младият мъж и приятелката му са категорични, че много обичат своето куче независимо от неговите странности и не биха променили нищо в него. Те вече до такава степен са свикнали досадният мъник да е плътно до тях непрекъснато, че не могат да си представят живота си без него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати