Полицай спаси гладно мече, заклещило се в паркиран автомобил

Спасяването на мечето
Снимка: fb
Спасяването на мечето

Необичайна спасителна акция са организирали полицаи от щата Колорадо, САЩ. На служител на реда му се е наложило да помогне на мече, заклещено в лека кола. Опитвайки се да намери храна, гладното животинче се вмъкнало незабелязано в паркиран наред гориста местност автомобил. В последствие обаче не успяло да се измъкне от превозното средство и започнало да издава жални звуци, молейки за помощ.

До спасителната операция се стигнало, след като в полицията се обадила жена, разказваща, че от колата ѝ долитат странни звуци. Не след дълго на място се появил полицай, който отворил колата, за да открие източника на странните звуци.

Така с изненада установил, че на задната седалка на возилото се е сгушило малко мече. Преди да го освободи от капана, той му направил бърза фотосесия, а по-късно от полицията публикували снимките в социалните мрежи.

Чрез поста органите на реда отправят предупреждение към гражданите да не оставят никакви хранителни продукти в колите си, когато те са паркирани в по-гористи местности, защото животните могат да проявят интерес към тях, както е станало в случая.

За всички остава загадка как мечето е влязло в колата, но полицаите предполагат, че то е успяло някак си само да отвори автомобила.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати