Потресаващо! Хвърлиха живо магаре за храна на тигри

Тигрите в зоопарка в китайският град Чанчжоу се облажиха с живо магаре. Извършители на безумното деяние са служителите на зоопарка.

Брутална жестокост на границата с безразсъдството сътвориха служителите на местния зоопарк. Те решиха да нахранят тигрите с доста необичайна храна – живо магаре.

В зоопарка живеят три големи котки. Смъртта на магарето е заснета от камерите за видеонаблюдение и предизвикват истинско недоумение. На кадрите ясно се вижда как няколко мъже носят беззащитното магаре към водоем, където се намират тигрите. Съзнателно и преднамерено те го хвърлят в него. Секунди след това магарето е нападнато от хищниците.

Тигрите започват да гризат магарето, докато е още живо. На кадрите се виждат отчаяните му опити да се спаси от агонията. Малко след това то попада за дълго време под водата и, разбира се, се случва неизбежното. Тигрите си поделят плячката по братски.

За момента от зоопарка не са обяснили какво е провокирало подобна постъпка. Предполага се, че кадрите са пуснати в мрежата, за да се популяризира зоопарка. Реакцията обаче е повече от отрицателна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати