Акула скочи в лодката на рибар! Ето какво стана после

30.05.2017
1 от 3 Снимки
Акула

Възрастен рибар от Австралия преживял същински кошмар в собствената си лодка. Докато се носел в плавателния съд, мъжът се озовал очи в очи с опасна акула, изскочила от водата и оказала се редом него.

Инцидентът станал край Евънс Хед. 73-годишният Тери Селуд бил излязъл на обичайната си разходка в морето, когато изведнъж се случило нещо, което никога няма да забрави.

Мъжът дочул странен шум, а след това видял, че нещо огромно се хвърля върху него. Само след миг станало ясно, че това е близо 3-метрова акула, която ранила ръката на мъжа с перката си.

При удара той се завъртял и започнал да кърви силно. Известно време старецът бил в шок и не предприемал никакви действия, а огромният звяр се мятал около него. След това той все пак дошъл на себе си и използвал радиото си, за да сигнализира на спасителните служби за инцидента. Така бил изваден от лодката и транспортиран до медицински център.

Тери споделя, че е прекарал почти целия си живот в морето, но подобно нещо никога не е преживявал, нито пък е допускал, че може някога да му се случи.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати