Жена излезе да разходи кучетата си и откри нещо шокиращо

27.05.2017
1 от 2 Снимки
Домашни любимци

Истински шок преживява млада жена от Реджина, Канада. Наскоро Ема Медейрос излязла да разходи кучетата си, когато забелязала опасна примамка, чиято цел била да умъртви любимците ѝ.

Ема разказва, че тя тъкмо била изкарала двете си палета, когато видяла на тревата до къщата си три парчета от кренвирш. Вглеждайки се по-внимателно, жената открила, че в тях са поставени малки остриета, които лесно могат да бъдат погълнати от всяко животно, причинявайки му изключително болезнена смърт.

Бяхме безкрайно шокирани. Чували сме, че има хора, които поставят такива опасни примамки, обикновено в големите градове. Но никога не сме и допускали, че можем да станем свидетели на подобно зверство и в Реджина. Те застрашават живота не само на кучетата, но и на малките деца, които също могат да посегнато към тях, коментират Ема и партньорът ѝ.

Двойката вече е предупредила своите познати във Фейсбук да бъдат бдителни за подобни опасни предмети на местата, където разхождат домашните си любимци. Ема се е обърнала и към органите на реда, които работят по откриването на човека, поставил примамките. За момента обаче той не е открит.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати