miau.bg»Статии»Живини»Спасена лисица получи дом и куче за приятелче

Спасена лисица получи дом и куче за приятелче

Спасена лисица получи дом и куче за приятелче
Снимка: instagram

Навярно много от вас вече са чували за опитомената лисица Джунипър, която се разбира чудесно с кучета. Сега ще ви запознаем с един друга лисана – Джей, която също е отглеждана като домашен любимец и има куче за най-добър приятел.

Джей е спасена от ферма за кожа, която е била малка. Вече повече от година тя живее в дома на мила двойка, която се грижи за нея и я обсипва с цялата си любов.

Когато тя дойде у дома, аз работех в нас и можех да прекарвам цялото си време с нея. Така тя бързо свикна с хората и стана част от нашия живот, разказва стопанката на Джей.

За нула време зверчето се превръща в гальовен и мил компаньон, който обожава да спи със спасителите си и да се гушка в тях. А те, от своя страна, не могат да се нарадват на игривото му настроение и на навика ѝ да краде предмети.

Още по-забавно в дома им става обаче, когато решават да си осиновят и куче. Двойката предприема тази стъпка, тъй като се налага Джей да си стои сама у дома дълго време.

Тогава в живота на лисичката се появява кучето Саймън. Заради веселия и добродушен нрав на двете мъничета и еднаквите им размери те бързо се сприятеляват и стават неразделни другари. Сега Джей и Саймън правят всичко заедно, а любимата им част е времето за боричкане и гушкане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати