Най-самотният пингвин търси любовта в интернет

Най-самотният пингвин търси любовта в интернет
Снимка: twitter

Живот без любов не е никакъв живот и затова и представителите на животинския свят са принудени да използват новите технологии, за да открият подходяща половинка.

Такъв е и случаят на 1-годишния хумболтов пингвин Спрус, който търси любовта в сайта Много риба. В описанието той се представя като самотен пингвин, търсещ мацки.

Понеже не намира дама за сърцето си, въпреки че живее с 13 свои себеподобни от женски пол, той е готов да провери късмета си онлайн.

Като за 1 година, може да си кажете, че съм прекалено млад да мисля за партньорка, но искам да стана част от програмата на нашия парк за развъждането на хумболтови пингвини веднага, щом съм готов. За нещастие, роднините ми в природата преживяват трудни времена - останали са само около 10 хиляди двойки, пише още в профила му.

Персоналът, който се грижи са Спрус, споделят, че гледат и други мъжки екземпляри. Те обаче бързо са открили половинка и вече се радват на семейно щастие.

С профила му в интернет от парка се надяват да привлекат вниманието на различни организации, грижещи се за пингвини, които биха могли да запознаят Спрус с любовта на живота му.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати