Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Прибран от улицата котак се отблагодари на спасителите си по най-милия начин

Прибран от улицата котак се отблагодари на спасителите си по най-милия начин

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Прибран от улицата котак се отблагодари на спасителите си по най-милия начин
Снимка: boredpanda

Ангъс е бивш бездомен котарак от САЩ, прекарал поне шест месеца на улицата. В най-тежките метеорологични условия той се криел под кофите за боклук и упорито отказвал да напусне убежището си.

Един ден обаче служителите от близък офис успели да го примамят с храна и да го хванат, за да го заведат на лекар и да му намерят дом. След като бил обезпаразитен, чипиран и имунизиран, той останал в дома на един от спасителите си, който помолил жена си Джоселин да му намери дом.

Докато дамата търсела семейство за рижия чаровник обаче, той показал на колко любов и нежност е способен. Така една сутрин Джоселин и нейният съпруг се събудили с решението да задържат пухкавия бездомник. Сега той е неразделна част от семейството им и всеки ден им се отблагодарява с много усмивки и нежни прегръдки.

За нула време Ангъс успява да спечели не само техните сърца, но и любовта на останалите домашни животни в семейството. Те са неразделни приятели, а Джоселин и за миг не съжалява, че се е съгласила да помогне на още една изстрадала душа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати