Вижте кучето Тони, което се вкопчи в прегръдка за своя ранен стопанин

22.05.2017
1 от 2 Снимки

Нищо не може да се сравни с любовта, която изпитват кучетата към своите собственици. Доказателство за това е кучето Тони, което бе ужасено от мисълта, че може да загуби баща си завинаги.

През уикенда Исус Хюке решава да отреже клоните на дърво в дома си в Аржентина. Той обаче пада от дървото и губи съзнание. Домашният му любимец Тони, който винаги се навърта около него, обезумява от ужас, че може да загуби любимия си човек.

За да помогне, Тони ляга върху тялото на лежащият на земята човек и го прегръща. От страх кучето се притиснало толкова силно до мъжа, че дори лекарите, пристигнали на място, за да окажат помощ, не успели да го отделят. Едва когато Исус идва в съзнание, Тони се съгласява да го пусне от прегръдката си. Така лекарите успяват да качат мъжа в линейката.

Кучето се успокоява, когато получава няколко потупвания от собственика си, който го уверява, че ще се оправи. Въпреки това Тони прави немалко опити да се качи в линейката. За щастие двамата няма да са разделени за дълго. Медиците са уверени, че Исус ще се възстанови много скоро от травмите си и отново ще може да прегърне своето любимо куче.

Тони и Исус наистина са като баща и син. Аржентинецът разказва как преди няколко години намерил кучето изоставено навън. Той решил да го прибере в дома си, тъй като няма деца или други домашни любимци. И започнал да се грижи за кучето като за свое отроче.

Инцидентът е доказателството, че подобни жестове на доброта се изплащат стократно, независимо че става въпрос за четириного. Днес за Тони баща му е всичко на света.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати