Запознайте се с Тайсън - трикрак герой с невероятна воля за живот

1 от 2 Снимки
Запознайте се с Тайсън - трикрак герой с невероятна воля за живот
Снимка: boredpanda

Животните с увреждания често биват отхвърляни от хората, които си търсят домашни любимци. А те не са с нищо по-различни от останалите си събратя. Един чудесен пример за това е палето Тайсън, което е загубило единия си крайник, но не и желанието си за живот. Вижте неговата мотивираща история, която ни кара да погледнем с други очи на инвалидизирани животни.

Тайсън е мъжко пале от породата Френски булдог, купено през 2016 година в отлично здраве. За лош късмет обаче един ден той претърпява тежък инцидент, след който се налага едно от крачетата му да бъде ампутирано.

Този момент е бил доста болезнен както за него, така и за стопаните му, които в началото били притеснени от идеята да се грижат за трикрако куче.

С времето обаче осъзнали, че въпреки инцидента домашният им любимец продължава да живее пълноценно и да лудува като всяко едно нормално куче. Неговото желание да се бори им показало, че животът може да продължи щастливо дори и след такъв тежък инцидент.

Тайсън е истински герой, който ни накара да погледнем с други очи на животните като него. Разказвам тази история, защото по света има много кучета с увреждания, които биват отхвърляни заради своята особеност. Но всички те не се различават особено от останалите палета и също се нуждаят от любов. Те са весели животни, които може да са загубили крайниците си, но не са загубили сърцето си и умението си да обичат, казват стопаните на Тайсън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати