Кучето Хъкълбери, което живее на покрива

16.05.2017
1 от 3 Снимки
Кучето Хъкълбери
Снимка: Twitter
Кучето Хъкълбери

Ретривърът Хъкълбери ще ви изуми. Хобито на това куче е повече от странно. То просто обожава да се разхожда по покрива на стопаните си в град Остин, щата Тексас.

Хъкълбери сам е разработил свой специален маршрут. Той минава през задния двор на къщата, от където по-лесно се катери на покрива. Малко са изкушенията, които могат да го накарат да слезе оттам. Те се броят на едната ръка и включват храна и топка за игра.

Керемиденото покритие на къщата се оказва любимата на Хъкълбери наблюдателница. Неговите съседи обаче са силно разтревожени от навика му.

За да спрат със спекулациите около домашния си любимец, собствениците на ретривъра били принудени да закрепят специална табелка с разяснителен текст пред къщата си. В него те обясняват, че Хъкълбери по пример на Карлсон живее на покрива. Катереното по покрива е любимото хоби на кучето и реално то не е в опасност, тъй като добре знае пътя на обратно, се казва още в обяснението.

Днес съседите на Хъкълбери са предупредени да не се тревожат и да не безпокоят стопаните му всеки път, когато кучето се покатери на покрива. За тяхно щастие получили разрешението да снимат домашния им любимец.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати