Miau.bg»Статии»Живини»Крокодили изядоха свещеник – показвал как Иисус ходил по вода

Крокодили изядоха свещеник – показвал как Иисус ходил по вода

Пламена M.Пламена M.
Джедай
5469
Крокодил

Трагичен инцидент разтърси вярата на християните в Зимбабве. Свещеникът Джонатан Мтхетхва бе брутално нападнат и изяден от три крокодила, докато показвал как Иисус е ходил по вода.

Църковния деятел е завел учениците и последователите си в местност, известен с големия брой земноводни хищници. Той искал да им покаже едно от чудесата, описани в Библията - ходенето на Иисус Христос по водата.

Мтхетхва влязъл във водата и успешно преминал около 30 метра. Когато се подготвял да излезе на брега, изневиделица бил атакуван от три крокодила, и то – едновременно.

Свидетелите и досега не могат да си обяснят как се е стигнало до инцидента. За този ден свещеникът се молел цяла седмица, а крокодилите го ликвидирали за по-малко от две минути. При пристигането на спешните служби мъжът вече бил мъртъв.

В последно време инцидентите в африканската страна зачестяват. Само преди няколко дни професионалния ловец на крокодили Скот ван Зил отново се срещна със земноводните. За негова жалост този път той бе заловеният и изяденият в неравностойната битка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати