Miau.bg»Статии»Живини»Американка се появи на бала си с дакела си

Американка се появи на бала си с дакела си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Сам Стайнгард и котката му

18-годишна ученичка от САЩ шашна съучениците си, появявайки се на завършването си със своят дакел. Красивата Бренда и нейната 7-годишна четиринога приятелка Саша се превърнаха в кралиците на бала, след като дефилираха пред всички с еднакви черни тоалети, изпъстрени с жълти рози.

Саша и аз сме неразделни. Взимам я с мен навсякъде, където е позволено да стъпват кучета. Затова не се поколебах да отида на бала си с нея, разказва Бренда.

Двете госпожици несъмнено бяха най-голямата сензация не само на самия бал, но и в интернет. След като техни снимки се появиха в социалните мрежи, те бързо придобиха популярност.

Любопитно обаче е, че това не е първият случай, в който абитуриент избира да пристигне на бала си с домашен любимец. Припомняме, че миналата година чаровникът Сам Стайнгард от Вашингтон също събра погледите на завършването си, гушкайки котка, облечена в официална рокля. Тогава той призна, че е избрал за дама своята писана, тъй като така и не намерил момиче, което да го придружи на празника.

Ако и вие желаете дакелче, не се колебайте да разгледате нашите оферти за дакели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати