Miau.bg»Статии»Живини»Куче и паток бяха заклети врагове! Вижте ги сега

Куче и паток бяха заклети врагове! Вижте ги сега

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Баркли и Руди
Снимка: boredpanda
Баркли и Руди

Чудно нещо е животът! Понякога превръща най-големия ти враг в твой най-верен приятел. Такъв е и случаят с голдън ретривъра Баркли и четиригодишния паток Руди. В началото двете зверчета са яростни противници, които не могат да се понасят. Скоро обаче ситуацията драстично се променя. Запознайте се с тяхната чаровна история, която няма как да не ви докосне.

Руди и Баркли живеят в обща ферма. Те се срещнали, когато закачливият голдън ретривър решил да открадне малко храна от патиците. Като водач на групата Руди решил, че няма да остави крадеца да се измъкне безнаказано и опитал да влезе в битка с него.

Поведението му обаче ни най-малко не изплашило Баркли и той продължил да се връща при птиците и да им погажда подли номера. Така двете животни започнали честичко да се боричкат.

Тези две момчета са много забавна гледка. Когато са около останалите патици, те винаги враждуват. Но когато са разделени, си личи, че се търсят. Всъщност те имат много специална връзка и държат един на друг. Колкото и да се дразнят, след това винаги се озовават гушнати един до друг. Личи се, че все пак се обичат, разказва собственичката на животните Пам.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати