Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Чаровник от Австралия непрекъснато прибира бездомни кучета

Чаровник от Австралия непрекъснато прибира бездомни кучета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Райън и кучетата, на които помага
Снимка: instagram
Райън и ротвайлерът му

Чаровник от Австралия трогна целия свят с любовта си към кучетата. 30-годишният Райън Андерсън е интелигентен млад мъж с привлекателна визия. Той вероятно би могъл да упражнява която и да е престижна и скъпоплатена професия. Въпреки това работи към зоозащитна организация, спасяващ бездомни животни и дори в свободното си време продължава да следва каузата си.

Райън живее в уютен дом заедно с куче и котка. Той има само два постоянни любимеца, тъй като иска да има повече място за животни, които временно остават в жилището му.

Колкото по-малко постоянни домашни любимци имам, на толкова повече бедстващи животинки ще мога да осигуря подслон, казва мъжът, за който спасяването на кучета е работа, хоби и начин на живот.

През дома му са минали множество пухкави животинки, част от които са видели най-лошите човешки черти. Под грижите на Райън обаче те успяват да възвърнат силите си и да се справят със стреса. А по-късно с негова помощ намират постоянен дом и добри стопани.

Един от най-емоционалните моменти за мен е мигът, в който се появят хора, желаещи да осиновят някое от кучетата у дома. Тогава съм тъжен, че трябва да се разделя с него, но пък и се радвам, защото се освобождава място за друго пале, споделя Райън.

Той е безкрайно щастлив от целите, които следва и не мисли да спира. Мечтата му е да помогне на възможно най-много бездомни мъничета и дава максимума от себе да реализира плановете си.

Иска ми се някой ден да имам своя собствена организация или ферма, където да приютявам кучета с проблеми, признава Андерсън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати