Запознайте се с Тихон - най-гушкавият Мейн Куун на света

Тихон
Снимка: instagram
Тихон

Огромен котак от породата Мейн Куун ще ви изуми със своята любвеобилност. Запознайте се с нежния гигант Тихон, в чието сърце се е събрала любов за целия свят.

Тихон е писан от Москва, който въпреки забележителните си размери е много тих, внимателен и гушкав. Той е силно привързан към собствениците си и не изпуска случай да се намърда в скутовете им или пък да ги обсипе с целувки и прегръдки.

Тихон много мрази да бъде сам. Затова винаги ме следва навсякъде, дори и в банята. Вярвам, че неговата житейска мисия е да бъде до мен, споделя собственичката на гигантското животно.

Дамата разказва, че всеки ден, когато тя и останалите членове от семейството ѝ се приберат у дома от работа, домашният им любимец ги очаква на вратата, а след това се хвърля върху тях, за да им се нарадва.

Въпреки своята внушителна физика Тихон е много добродушен и отстъпчив. Той позволява на другата котка, която е по-дребна, да бъде шефът у дома и иска единствено да дарява любов и внимание, разказва още стопанката на очарователния котак.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати