Кученце беше изхвърлено от дома си, защото е различно. Вижте го сега!

Спасяването на Пити
Снимка: fb
Спасяването на Пити
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Пити е пале от Калифорния, изхвърлено в парка заедно със своето братче още докато са били на няколко дни. Стопаните им са ги оставили да умрат само защото двете мъничета не са били като останалите бебета от кучилото.

Мъничетата обаче са били забелязани от дама, която веднага ги е отнесла във ветеринарна клиника. За нещастие братчето на Пити издъхнало по пътя, но Пити все пак се оказал по-силен от предполагаемото и продължил да се бори за живота си.

Още щом зърнал малкото кученце, лекарят разбрал, че нещо с него не е наред. Той едва се движело и почти не можело да се задържи на крачетата си.

В последствие станало ясно, че мъничето страда от церебрална хипоплазия и поради това не може да се ходи спокойно. Очевидно това е била и причината да бъде изхвърлен от собствениците си.

Въпреки предателството на най-близките си хора Пити все пак има щастието да открие ново любящо семейство. Той е осиновен от мила двойка, която приема неговото различие, и вече се радва на нов живот.

В галерията по-горе можете да видите колко щастливо сега е това пораснало момче, преживяло толкова много още в невръстна възраст.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати