Вижте драматичната реакция на пале, чието приятелче е било блъснато на пътя

Бялото пале не иска да остави приятелчето си на улицата
Снимка: youtube
Бялото пале не иска да остави приятелчето си на улицата

Драматичен видеозапис, публикуван в социалните мрежи преди броени дни, успя да разплаче милиони хора от всички краища на планетата. Клипът показва поведението на куче, чието приятелче е загинало на пътното платно. Въпреки безжизнения вид на неговото другарче, палето не иска да се сбогува с него и прави всичко, за да го вдигне на крака.

Записът е направен на оживено трасе в Китай. За него няма почти никакви подробности, но и малкото, което се вижда, е напълно достатъчно, за да придобият зрителите представа за драматичния момент.

Кадрите показват улично куче, проснато на земята, което очевидно е било блъснато от невнимателен шофьор и друго, бяло пале, което е негово приятелче.

Виждайки другарчето си на земята, то започва да дърпа бездиханното му тяло, да го бута с муцуна и лапички, сякаш надявайки се, че ще го изправи на крака. За жалост, кучето така и не помръдва от земята. Осъзнавайки, че приятелчето му е мъртво, бялото пале започва да вие безутешно точно като човек, загубил скъпо същество.

Появявайки се във виртуалното пространство, видеоклипът с двете бездомни четириноги бързо набра популярност. Зоолюбителите не пропуснаха да го споделят, за да докажат, че животните също имат чувства и скърбят не по-малко от хората.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати