Никой не искаше тази стара и страшна котка! Тогава се случи чудо

Никой не искаше тази стара и страшна котка! Тогава се случи чудо
Козметична Чанта за Пътуване-15%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
15.72 лв.
Виж ››

Възрастен котарак с отблъскващ вид най-сетне беше осиновен от приют и заживя щастлива. Запознайте се с Банджо, чиято история доказва, че за книгата никога не бива да се съди само по нейната корица.

Банджо е безстопанствен котак, който е смесица между Девон Рекс и друга порода. Заради преклонната си възраст и гените си обаче това 23-годишно създание изглежда сърдито и дори враждебно. Именно това е причината то да остане доста време в приют.

Работниците в зооцентъра много искали да му намерят истински дом, но всеки който се отбивал си тръгвал с малко пухкаво котенце с миловиден поглед. Така дните се нижели, а за Банджо вече почти нямало надежда.

Тогава един ден късметът най-неочаквано се усмихнал и на злощастното коте. Семейство пристигнало в приюта и се влюбило от пръв поглед точно в него. Така Банджо най-после бил осиновен и отнесен у дома. Сега той си има истински стопани, които се грижат за него и може да изживее спокойно и щастливо своите старини.

Банджо не е по-различен от другите котки. Той е много мил и гальовен. Когато хората го видят за пръв път, първоначално са предубедени, но много скоро той успява да разтопи сърцата им, разказват собствениците на възрастния котак.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати