Miau.bg»Статии»Живини»Тайната на този мъж умили до сълзи съпругата му

Тайната на този мъж умили до сълзи съпругата му

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Джими и котенцата му
Снимка: thedodo
Котенцата на Джими

Джими е 85-годишен мъж, който по нищо не се различава от останалите хора на неговата възраст. Той е усмихнат, любезен и комуникативен. Зад невинната си усмивка обаче той дълго време хитро е прикривал една от най-големите тайни в брака си. Оказва се, че безобидният мъж е отглеждал бездомни котенца у дома скришом от своята съпруга.

Джими винаги е обичал животните, затова и неотдавна бързо се сприятелил с бездомна котка, подвизаваща се около къщата му. Съпругата му обаче не била сред най-запалените любителите на пухкавите създания.

Ето защо когато писаната родила, възрастният мъж решил да се погрижи за мъничетата, без да казва на своята любима. Той ги отнесъл в бараката си за инструменти, знаейки, че жена му никога няма да отиде там, а след това започнал да ги храни ежедневно зад гърба на благоверната си.

Три седмици след тайната операция на Джими обаче жена му се пак разкрила, че бараката се е превърнала в котешки дом. Но тя била толкова трогната и развълнувала от благородството на своя съпруг, че бързо забравила за първоначалната си непоносимост към животните.

Сега Джими може спокойно да се грижи за тях, докато те пораснат достатъчно и си намерят постоянен дом.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати