Затлъстял дакел свали 25 кила! Вижте огромната му промяна

Оби преди да отслабне
Снимка: today
Оби преди да отслабне
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Затлъстяло куче изуми света и показа, че няма невъзможни неща. Запознайте се с удивителния дакел Оби, който страдаше от наднормено тегло, но успя да свали над 25 килограма.

Оби е лакомо куче, което е прекарало голям част от живота си с възрастни стопани. Заради своята трудна подвижност те не успявали да му осигурят продължителните тренировки и разходки, от които той се нуждае. Вследствие на застоялия си начин на живот и обилното хранене Оби достигнал критичните за неговата порода 35 килограма.

Тлъстият пес вече едва се движел и започнал да има множество здравословни проблеми. Притеснени, че всеки момент питомецът им може да издъхне, стопаните му решили да го дадат за осиновяване на по-подвижни хора. Така Оби се озовал под грижите на Лора Ваната.

Тя подложила новия си любимец на здравословна диета и започнала да го подтиква към по-активен начин на живот. След упражненията, разходките и останалите специализирани процедури Оби най-сетне свалил огромния товар от себе си.

Наложило се обаче да премине през операция, за да бъде отстранена висящата кожа от корема му. Когато и тази интервенция преминала, Оби най-сетне можел да се радва на новия си живот. Той вече нямал толкова много проблеми със здравето и можел да играе и да се разхожда навсякъде, колкото дълго пожелае.

Трансформацията на Оби наистина е невероятна. Тя ясно показва, че с последователност и воля всичко се постига. Надявам се отслабването му да послужи за пример и вдъхновение на много хора, борещи се с излишните килограми, казва Ваната.

Ако и вие искате да си вземете дакел, разгледайте нашите обяви за дакел.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати