Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Подстригаха 15 кила козина от занемарено куче. Вижте го сега!

Подстригаха 15 кила козина от занемарено куче. Вижте го сега!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Лазаръс преди
Снимка: lifewithdogs
Лазаръс преди

Занемарено от стопаните си куче, попаднало в капана на собствената си козина, беше спасено от тираните си. Вижте драматичната история на кучето Лазаръс и неговата феноменална трансформация.

Лазаръс е бил държан от собствениците си в плевня в продължение на шест години. Той нито е имал щастието да се разхожда навън, нито е получавал грижите, които дебелата му козина е изисквала.

Вследствие на това в нея са се вплели купища отпадъци и тя се е превърнала в истинско бреме за горкото животно. За щастие мъчението на Лазаръс вече е в миналото.

След като е бил спасен от организация за защита на кучета, той е бил подстриган и освободен от около 15 килограма сплетена козина /вижте преобразяването на снимките в галерията по-горе/.

Освен това е бил подложен на процедури, които да заздравят отслабените мускули на крайниците му, както и да укрепят здравето му. Сега това изстрадало куче е щастливо, защото има дом и стопанка, която го обича. Лазаръс вече може да тича на свобода и да се наслаждава на новия си живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати