Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Никой не вярваше, че това котенце ще оживее. Вижте го сега!

Никой не вярваше, че това котенце ще оживее. Вижте го сега!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Иди преди
Снимка: Kerrbare
Иди сега

Малко котенце от Южна Африка за сетен път доказа, че котките има девет живота и могат да оцелеят дори и да се намират в много тежко състояние. Запознайте се с малката Иди, която попада на добри хора, когато имаше най-голяма нужда от помощ, и успя да се измъкне от лапите на смъртта.

Иди е писана, открита на улицата в близост до търговски обект. Когато двойка я забелязва на земята, тя изглежда полужива и едва диша и се движи, а очите ѝ са затворени.

Въпреки отблъскващия вид на котето, хората решават да се преборят за живота му и го вземат у дома. То изважда голям късмет, защото един от спасителите му се оказва бивш ветеринарен лекар, който веднага започва да лекува инфекцията на очите му и да се бори с останалите му здравословни проблеми.

През първите два дни Иди е толкова зле, че не може да се храни сама и се налага семейството да я захранва, хидратира и обгрижва по всевъзможни начини. Но малко по малко това силно мъниче възстановява силите си и започва да се възвръща към живота.

Котето най-после започва да приема вода и храна самостоятелно. То отново стъпва на краката си и дори започва да си играе. Сега Иди е много по-добре и се радва на щастливи и спокойни дни, каквито до по-рано не е имала.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати