Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Майчински настроен котак е отгледал дузина котенца

Майчински настроен котак е отгледал дузина котенца

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Бени и едно от дечицата му
Снимка: Ellen Carozza
Добрият татко не може да се нарадва на детето си

Мъжки котак изуми всички с желанието си да осиновява и обгрижва малки котенца. Запознайте се с любвеобилния Бени, през чиито прегръдки досега са преминали дузина пухкави мъници.

Бени изпълнява мисията на приемен родител. Той е баща и майка за всички злочести писанчета, останали сами на улицата по една или друга причина.

Когато неговата стопанка поеме първоначалната грижа за тях, той ѝ помага, като ги успокоява и гушка. Така те се чувстват на сигурно място и по-бързо се възстановяват от първоначалния стрес и здравословните си проблеми, а след това са готови да поемат към постоянния си дом.

Самият Бени някога е бил болнаво и бездомно котенце, нуждаещо се от обич и медицинска помощ. Благодарение на добрите хора, които са се появили в живота му, той е успял да се пребори с немалко трудности и да оцелее.

Днес е здрав и охранен котак, който се отблагодарява за получените помощ и любов, като дарява същите на приемните си дечица.

Не познавам друго създание, което толкова да се радва на малки котенца. За Бени гушкането и играта с мъниците е най-голямото щастие и смисъл на живота му. С него са отраснали толкова много мъници. Имало е и такива, изоставени от собствените си майки. Той се отнася към всичко с голямо внимание, топлина и нежност. Бени е истинско олицетворение на безграничната майчина любов, разказва стопанката на Бени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати