Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Войнствена котана натупа страшен алигатор

Войнствена котана натупа страшен алигатор

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Войнствена котана натупа страшен алигатор
Снимка: youtube

Когато става дума за двубой между различни животински видове, размерът не винаги играе важна роля. Поне това доказа видеозапис, заснел спречкването между смела котка и опасен алигатор.

Клипът показва как двете животни се намират на брега на воден басейн и между тях има оставено надребнено пилешко месо. Лакомият алигатор се запътва към лакомството, но тогава бива нападнат от напористата писана, която явно също е гладна.

Пухкавото животно започва да бие огромният звяр с лапички, опитвайки се да го отдалечи от храната, но алигаторът не се отказва от намеренията си.

След няколко опита да достигне до мръвката, той успява да похапне от нея под обсадата на войнствената котка и се оттегля във водата. За мустакатия боец пък остават няколко парченца месо, които напълно биха заситили глада му.

Видеозаписът с двубоя между двете животни е направен през 2012 година, но продължава да забавлява интернет потребителите. Те с изумление наблюдават на колко смелост е способна пухкавата котана само за да опази храната си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати