Вижте най-сладкото теленце, което се мисли за куче

Муунпи и пале
Снимка: facebook
Муунпи и пале

Миниатюрно теленце умили целия свят с поведението си. Запознайте се с малката Мунпай, която живее с дванадесет кучета и се мисли за една от тях.

Мунпай е взета от търг за добитък, след който вероятно е щяла да се превърне в колбаси. Нейните спасители са я отвели на сигурно място, където живеят и други животни като нея, както и множество палета. Тъй като теленцето било прекалено слабичко и крехко, а времето навън - студено, новите ѝ стопани решили да я приберат у дома.

Така добичето се оказало в къща, пълна с кучета. В началото всички се чудели дали четириногите ще се погодят, но те много бързо се сприятелили.

Кучетата възприели теленцето като свое дете и започнали да се грижат за него с цялата си любов. То, от своя страна, пък дотолкова свикнало с тяхното присъствие, че бързо се възприело за едно от тях.

Кучетата обожават Мунпай. Те чистят муцунката ѝ точно по начина, по който го прави всяка грижовна майка. Освен това никога не я изпускат от поглед. Наистина са много сладка гледка, разказва Джанис, която се грижи за цялото това животинско семейство.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати