Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Мъжки голдън ретривър отгледа осиротяло котенце

Мъжки голдън ретривър отгледа осиротяло котенце

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Ичими и Понзу
Снимка: instagram
Ичими и Понзу

Мъжки голдън ретривър изуми света с родителската обич, която демонстрира към изоставено от майка си котенце. Вижте тази вдъхновяваща история, която доказва на колко обич, великодушие и милост са способни животните.

Когато майката на котенцето Ичими отказала да се погрижи за него, то било на косъм от смъртта. Тогава обаче се случило нещо прекрасно. Мъничето било взето от голдън ретривърът Понзу и неговият стопанин, които поели изцяло грижите за него.

И докато собственикът на кучето хранел мъничето ръчно, Понзу правел всичко останало. Той го миел, гушкал и топлел. В неговите прегръдки малката Ичими се чувствала отново защитена и не плачела за майка си. След като тя пораснала, Понзу започнал да си играе с нея и и да я забавлява, за да не ѝ липсва съвсем нищо.

Откакто Ичими и Понзу се срещат за пръв път, вече са минали три години. Тяхната дружба обаче е все така силна и продължава да радва милиони хора.

Приятелството на Ичими и Понзу е невероятно. Ичими се появи в живота на своя нов баща, когато той страдаше заради починало котенце, за което се грижеше по-рано. След нея той отново беше щастлив. И двамата си бяха нужни точно в този момент, разказва собственикът на двете животинки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати