Запознайте се с Картел - бебе видра, което има човешка майка

Картел
Снимка: instagram
Картел

Видрите се хищни животни от семейство Порови, имащи размерите на едра котка. Те живеят на сушата, но прекарват голяма част от живота си във водата, където ловят риба, раци, жаби, водни плъхове и други дребни гадинки. Видрите не влизат често в контакт с хората, затова историята, която ще прочетете в следващите редове е истинско чудо.

Главен герой в нея е малката видра Картел. Тя е от мъжки пол и е само на 3-месеца. По неясни причини Картел е останал без родната си майка, но в момента живее при друга млада дама, която го обича много и се грижи нищо да не му липсва.

Стопанката на малката видра ѝ е направила профил в инстаграм, където тя има над 34 000 последователите. От видеата, които жената качва, става ясно, че мъникът обича да спи, да хапва, да си играе и да плува в бебешкото си корито. Той също така обожава да се гушка със своята нова майка и не пропуска повод да се намести в леглото до нея.

Записите с очарователното мъниче предизвикаха истинска еуфория сред интернет потребителите, които се разтопиха от умиление към малката видра. Зоозащитниците обаче не скриха притеснението си, тъй като сметнаха, че подобни кадри биха стимулирали още повече опасната търговия с диви животни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати