Игуана нападна тенис турнир в Маями

Истински ужас, наподобяващ филма за динозаври Джурасик парк, се разигра в Маями. Игуана нахлу на корта по време на тенис турнир и предизвика невиждана паника.

Влечугото превърна престижния тенис турнир в истинско зрелище. То вся ужас и паника сред присъстващите, когато изведнъж се вмъкна на корта, на който сили мереха Томи Хаас и Иржи Весели. Втрещени, хората започнали да крещят и вкупом да бягат от игуаната.

Писъците огласили цялото игрище и принудили няколко смели представители на организаторите да се нагърбят със задачата да изведат игуаната от корта. За целта те са използвали кърпи и метли.

Ситуацията протече повече от комично. Игуаната бе забелязана на корта, когато се покатери на таблото, показващо резултата от срещата. След като започнаха опитите да бъде изведена, тя скочи на корта и обиколи през пейките за почивка на играчите. Докато животното се чудеше накъде да отиде, децата, които подават тенис топките, бяха получили инструкции да отворят вратите на корта, за да може да излезе.

Тенисистът Томи Хаас се оказа доста смел. Докато някои бягаха, а други се вайкаха, той невъзмутимо извади телефона си и си направи селфи с игуаната. За съжаление тя не му донесе късмет и малко по-късно, когато срещата бе продължена, той загуби от Иржи Весели.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати