Куче с витилиго промени живота на момченце, имащо същото заболяване

Ралди и Картър
Снимка: facebook
Ралди и Картър

Куче с витилиго промени живота на момче, страдащо от същото кожно заболяване. Вижте тази невероятна история, която докосна сърцата на толкова много хора, имащи същия тежък проблем.

Картър е 8-годишно момченце от Арканзас, което се бори с витилиго, откакто се помни. Заради характера на болестта, неговата кожа е на по-светли петна и това го кара да изглежда доста по-различен от връстниците му.

Именно заради необичайния си външен вид момченцето се притеснявало да общува пълноценно и да води нормален живот. Всичко това се променило, когато той се запознал с 13-годишният лабрадор Ралди.

Ралди също има витилиго, заради което има големи бели петна около очите си. Покрай тази своя особеност обаче той бързо се прочува и се превръща в интернет звезда. Именно така успява да го намери майката на Картър и да уреди среща на сина си с уникалното създание.

Преди Картър да се види с Ралди той мразеше лицето си. Когато обаче видя лабрадора, много се развълнува, че животно с неговия проблем е толкова известно и обичано от хората.

Той осъзна, че да си различен може да бъде и много прекрасно и погледна на себе си от съвсем друг ъгъл. Сега е много по-щастлив, уверен и спокоен, разказва майката на Картър.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати