Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Невероятното преобразяване на полуживо куче ще ви изуми

Невероятното преобразяване на полуживо куче ще ви изуми

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Алис преди
Снимка: maniacvirality
Алис преди

Тежко болно куче, открито в полуживо състояние, успя да оцелее като по чудо и да пребори болестта с помощта на добри хора. Запознайте се с тази вдъхновяваща история и вижте смайващото преобразяване на четириногото.

Кучето Алис е открито от зоозащитници в изключително драматично състояние. По думите им то изглеждало повече мъртво, отколкото живо. Алис била ужасно слаба и изнемощяла. Освен това страдала от тежко кожно заболяване, поради което козината ѝ била изпадала, а кожата ѝ била покрита с дебели кори.

Когато я намерихме, тя нямаше сили да помръдне. Заради заболяването си приличаше на камък. Всъщност приличаше на всичко друго, само не и на живо същество, споделят спасителите на бедстващото куче.

Въпреки че палето е крайно недоверчиво и изплашено, те успяват да спечелят доверието му и да го транспортират до клиника, където почистват раните му и премахват неприятните кожни образувания.

Алис е подложена на активно лечение и не след дълго се връща към живота.

Броени месеци след това тя вече се е преборила със заболяването и вече има козина/вижте преобразяването ѝ в галерията по-горе/. Изглежда като всяко нормално пале и живее на място, където получава храна, вода и медицински грижи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати