Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Осиновен питбул се отблагодарява на стопанката си по най-сладурския начин

Осиновен питбул се отблагодарява на стопанката си по най-сладурския начин

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Кайло и Меган
Снимка: facebook
Кайло гушка Меган

Животните не умеят да говорят като хората, но това не им пречи да изпитват любов, благодарност и привързаност. Именно с тези три думи може да се опише най-добре поведението на пидбула Кайло, който разбира какво е истинско семейство едва преди една година.

Спасеното от приют куче всеки ден прегръща своята стопанка, за да изрази любовта си, и буквално изпада в транс всеки път когато се намира в обятията ѝ.

Кайло и аз си имаме нещо като време за гушкане. Ако не му отделя внимание, когато сме вкъщи, той ме следва навсякъде с най-тъжната си физиономия. В такъв случай нямам друг избор освен да го взема и да му се порадвам, споделя неговата човешка майка Меган.

Но Кайло невинаги е бил толкова щастливо куче. Като малък той е прекарал доста време в приют и във временен дом. Само че там никой не му е обръщал толкова внимание и това много го е натъжавало.

Когато един ден в живота му се появили Меган и нейният съпруг, всичко се променило. Още през първата нощ в техния дом, той показал на колко обич е способен и новите му стопани се влюбили в него. От този ден нататък прегръдките с четириногото станали част от тяхното ежедневие.

Кайло е толкова щастлив и благодарен, че най-после си е намерил постоянен дом и любящо семейство, че не спира да се радва на всички. Той е много социален и бързо се превръща в център на внимание. Само за секунди печели сърцата на хората около себе си, разказва Меган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати