Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Куче спаси котенца, изоставени навън в куфар

Куче спаси котенца, изоставени навън в куфар

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Спасените котенца
Снимка: thedodo
Спасените котенца

Умно куче помогна при спасяването на котешко семейство, изхвърлено навън в затворен куфар. Вижте този драматичен случай, който за сетен път доказва колко жестоки, безразсъдни и неблагодарни можем да сме ние хората.

Историята започна, когато жена от Англия разхожда кучето си край неизползваеми железопътни релси. Внезапно тя забелязва изоставен стар куфар, който не привлича вниманието ѝ с нищо. Когато кучето ѝ започва да го души настоятелно, давайки знак, че в него има нещо важно, дамата се приближава.

Заслушвайки се, тя чува, нещо като котешко мяукане, идващо от него. Без да губи време, тя го отваря и открива вътре котка с осем мъници, оставени да умрат.

Котешкото семейство все пак изважда късмет, защото жената е съвестна и веднага се свързва с зоозащитна организация, която се заема със случая.

Котенцата изглежда доста дехидратирани и изгладнели, но благодарение на спасителката си получават лечение и започват да се възстановяват.

Бебенцата все още са твърде малки, за да бъдат осиновявани. Но когато укрепнат и поотраснат, ще им бъдат намерени постоянни домове.

Благодарение на кучето, забелязало куфара, оттук насетне тях ще ги очакват само щастливи мигове!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати