Miau.bg»Статии»Живини»Мъжът, който не може да спре да прибира бездомни животни

Мъжът, който не може да спре да прибира бездомни животни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Лий и питомците му

На пръв поглед Лий Ашър е типичен млад мъж от Лос Анджелис. Той тренира, поддържа привлекателна визия и е чаровник, който няма как да остане незабелязан от дамите. Всеки, който го познава обаче, знае, че той не се грижи толкова за външния си вид, колкото за безпомощни животни, търсещи си дом.

Лий е един от най-сърцатите хора, които някога сте виждали. В момента той се грижи за девет спасени четириноги и вероятно в най-скоро време животинското царство в дома му ще се увеличи отново. Работата е там, че той наистина изпитва огромна обич към всички живи твари и се чувства прекрасно, когато им помага.

Винаги съм знаел, че когато порасна, ще имам къща, пълна със спасени животни. Така че сегашният ми начин на живот не е изненада за никого. Просто още от дете чувствах, че призванието ми е да помагам на четириногите, казва Лий.

Като тийнейджър той е прекарал доста време в зооприюти, полагайки доброволен труд и изучавайки особеностите в спасяването на животни. След като постъпил в колежа пък, превърнал жилището си във временно убежище за кучета от приюти и започнал да им търси постоянни домове. По този начин е успял да помогне на много палета.

Сега Лий има в дома си седем кучета и две котета, като някои от тях вероятно ще бъдат взети от други стопани. Въпреки бъркотията и многото грижи, които домашните му любимци изискват, младият американец е категоричен, че не съжалява за решението си, защото пухкавите мъници го забавляват много и изпълват дните му с любов и щастие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати