Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Куче се мисли за майка на осиротели козлета

Куче се мисли за майка на осиротели козлета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Лорън се гушка с дечицата си
Снимка: instagram
Лорън и едно от бебетата ѝ

Чистата и искрена майчина обич не се вълнува от различия и предразсъдъци и историята на кучето Лорън е поредното безспорно доказателство за това. Запознайте се с това благородно създание, проявяващо по-голямо благородство и великодушие от повечето хора.

Лорън е женски голдън ретривър, който живее във ферма. Тази мила чаровница е обградена от кокошки и всевъзможни други животинки, към които винаги се е отнасяла с любов и внимание. Когато във фермата наскоро се появили и няколко малки спасени козлета, останали без майка, Лорън станала по-грижовна и любяща от всякога.

Пухкавите мъници пробудили майчински инстинкт у нея и тя ги възприела като свои бебета. След като Лорън доброволно осиновила козлетата, те станали едно цяло и всеки техен ден е истинско чудо.

Кучето и козлетата са неразделни. Лорън обожава новите си дечица и те ѝ отвръщат със същата обич. Те са заедно непрекъснато, като от ден на ден връзката им става все по-силна. Обичат да се гушкат и да си играят. Но дори и тогава Лорън продължава да бди зорко над тях и да ги пази. Наистина са много мила гледка, разказва собственичката на животните.

Тя е изключително благодарна на Лорън за грижата и вниманието към всички животни и смята, че това невероятно куче е най-добрият помощник, който е можела да получи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати