Запознайте се с Орео - котето, което работи в старчески дом

3 от 3 Снимки
Орео
Снимка: St. Augustine Health Ministries
Орео

Черно-бяло улична котка намери подслон и любов на доста необичайно място. Запознайте се с чаровницата Орео, която живее и работи в старчески дом в САЩ и е истинска интернет звезда.

Орео да се появява в център за възрастни хора в Охайо и бързо се превръща в любимка на персонала. След като вижда, че получава внимание от всички, тя се установява в специализираното заведение и става един от неговите служители.

В Дома тя се чувства като у дома. Много е мила, гальовна и забавна. Разнообразя както нашето ежедневие, така и това на възрастните хора тук. Много от тях са имали домашни любимци преди, така че Орео удовлетворява нуждата им да общуват с животни.

Освен това ни кара да се усмихваме и да се смеем по-често. Животът с нея е много по-хубав, смятат служителите на старчески дом.

Орео обожава да се разхожда из старческия дом, да комуникира с неговите обитатели и служителите, както и да си поспива. Безспорно обаче едно от най-любимите ѝ занимания е да стои на рецепцията. Ето защо често може да бъде видяна, докато стои над папките с документи и зорко наблюдава кой влиза и излиза от центъра.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати