Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Вижте смайващата промяна на умиращо куче, прекарало 4 години в окови

Вижте смайващата промяна на умиращо куче, прекарало 4 години в окови

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Том преди
Снимка: boredpanda
Том преди

Ние хората понякога сме страшно жестоки и неблагодарни към своите кучета. Използваме ги за охранители на дома си, а същевременно не полагаме за тях и минимални грижи. Точно такъв е случаят с куче на име Том от Алабама, САЩ, което е прекарало четири кошмарни години.

Том е бил завързан за дърво. Той е бил собственост на безотговорен и коравосърдечен човек, който нито го разхождал, нито му е давал достатъчно храна и вода. В следствие на тежките условия, в които е бил принуден да живее, Том е бил на прага на силите си и едва се е крепял на краката си.

Точно преди да издъхне обаче, се е случило чудо. Кучето е било измъкнато то този ад благодарение на зоозащитна организация, която се постарало бързо да му намери съвестен стопанин. Той го води на лекар, който му предписва лечение и Том бавно, но сигурно започва да се възстановява и връща към живота.

Сега изстрадалото куче не само има топъл дом и покрив над главата си, но човек, който го обича сърдечно и би направил всичко той да е щастлив. Можем да сме спокойни, че го очаква едно светло и спокойно бъдеще, каквото заслужава всяко пале.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати