Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Питбул е отгледал над 20 котенца за три години

Питбул е отгледал над 20 котенца за три години

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Хема и едно от нейните котенца
Снимка: thedodo
Хема и едно от нейните котенца

Питбулите имат славата на опасни и враждебни кучета. Въпреки това са известни множество истории, доказващи точно обратното. Такъв е случаят с женския питбул Хема, който не само че се държи изключително мило с всички хора, но обожава и малките котенца.

Всеки свой ден тя прекарва в компанията на спасени от улицата котенца, останали без майка, и съвсем отдадено започва да се грижи за тях.

Хема обожава мъниците и ги възприема за свои родни дечица. Единственото, което иска, е да ги гушка, топли и ближе. Представяли ли сте си някога, че някогашно улично куче, изглеждащо толкова свирепо, би било толкова грижовна котешка майка, дивят се ѝ самите зоозащитници, които се грижат за Хема.

Любовта на Хема към малките писани е отпреди няколко години. Тогава тя попада в организация за защита на животните, след като е открита в тежко здравословно състояние. Въпреки лошия старт в живота си тя получава шанс за по-добро и щастливо съществуване.

А по-късно се отблагодарява за цялата получена любов, като дарява също толкова топлина и ласки на малки и изстрадали писанчета, нуждаещи се от майчина обич. Така за периода от три години тя е отгледала над двадесет писанчета, наслаждавайки се на всяка минута с тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати