Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Любящ котак помогна на партньорката си да роди

Любящ котак помогна на партньорката си да роди

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Щастливият татко прегръща изтощената майка
Снимка: boredpanda
Щастливият татко прегръща изтощената майка

При хората вече е все популярно мъжете да присъстват на раждането на децата си и да оказват морална подкрепа на любимата жена. Но при четириногите това все още е рядкост и когато бременно животно започне да ражда, обикновено партньорът му не е наблизо. Затова можете да си представите огромното учудване на стопаните на котешко семейство, когато вижда необичайното поведение на опашатия татко.

Котката ни беше бременна и когато дойде моментът мъниците да се появят на бял свят, котакът реши да бъде до любимата си в този специален момент и да ѝ да я обгрижва, разказват собствениците на пухкавите създания.

По време на раждането мъжкото животно не се отделя нито за миг от партньорката си. То я гали нежно, мие я и я обсипва с прегръдки. А когато малките идват на бял свят, прави същото и с тях. Сега младите родители се радват на своите наследници и не могат да спрат да ги обсипват с нежност.

След като умилителни снимки на любящите животни се появиха във виртуалното пространство, предизвикаха небивал интерес. Те за пореден път показаха на целия свят, че животните често пъти са способни на повече нежност и любов от самите нас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати