Любящ котак помогна на партньорката си да роди

Щастливият татко прегръща изтощената майка
Снимка: boredpanda
Щастливият татко прегръща изтощената майка
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

При хората вече е все популярно мъжете да присъстват на раждането на децата си и да оказват морална подкрепа на любимата жена. Но при четириногите това все още е рядкост и когато бременно животно започне да ражда, обикновено партньорът му не е наблизо. Затова можете да си представите огромното учудване на стопаните на котешко семейство, когато вижда необичайното поведение на опашатия татко.

Котката ни беше бременна и когато дойде моментът мъниците да се появят на бял свят, котакът реши да бъде до любимата си в този специален момент и да ѝ да я обгрижва, разказват собствениците на пухкавите създания.

По време на раждането мъжкото животно не се отделя нито за миг от партньорката си. То я гали нежно, мие я и я обсипва с прегръдки. А когато малките идват на бял свят, прави същото и с тях. Сега младите родители се радват на своите наследници и не могат да спрат да ги обсипват с нежност.

След като умилителни снимки на любящите животни се появиха във виртуалното пространство, предизвикаха небивал интерес. Те за пореден път показаха на целия свят, че животните често пъти са способни на повече нежност и любов от самите нас.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати