Вижте невероятната трансформация на котка, спасена от смъртта

Вижте невероятната трансформация на котка, спасена от смъртта
Снимка: theanimalrescuesite

Когато преди няколко месеца 14-годишната котка Рагеди Ан е намерена от зоозащитници, тя изглежда повече от шокиращо. Бедното създание тежи около 1.5 килограма и не може да се крепи на крачетата си. Освен това клетата писана е принудена да живее малък мобилен дом с още четиридесет други котки и две кучета, за които също не се полагат почти никакви грижи.

В следствие на тежките условия Рагеди Ан е на предела на силите си и всички очакват, че всеки момент може да се случи най-лошото. За щастие обаче дотам не се стига. След като котето най-сетне попада в ръцете на грижовни хора, те започват всячески да се борят за живота му.

Рагеди получава специализирана помощ и започва да се храни все повече. Крачетата ѝ пък укрепват. Буквално за няколко седмици тя се възстановява и днес от някогашното слаботелесно създание няма и следа. В галерията по-горе можете да видите огромната разлика, която е настъпила с животинчето и колко по-добре изглежда то сега.

Рагеди се стабилизираше с всеки изминал ден. В момента тя е много по-добро и живее живот, за който едва ли е предполагала, че съществува. Тя не само покачва телесна маса, но става по-контактна. Вече смело играе с дуригите котки и изглежда като съвсем нормална писана, която сякаш нищо не е преживяла.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати