Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Вижте радостта на сляпо куче и коте, които се срещат след месец раздяла

Вижте радостта на сляпо куче и коте, които се срещат след месец раздяла

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Джаспър и Коко
Снимка: youtube
Джаспър и Коко

Котакът Джаспър и сляпото куче Коко са най-добри приятели. Пухкавият писан винаги е имал специално отношение към своята незряща приятелка и я е следвал внимателно навсякъде. Често пъти дори и я е навигирал като истински водач. Двамата живеели под един покрив и споделяли всяка своя минута заедно, а щастието им трудно можело да се опише с думи.

Един ден обаче се случило нещо неприятно за двете четириноги. По-възрастната им собственичка се преместила да живее на друго място заради работата си и взела Коко със себе си, тъй като тя изисква по-сериозни грижи. Джаспър пък останал с дъщеря ѝ.

След като двете животинки били разделени, те много страдали едно за друго. Коко не била толкова енергична и жизнерадостна като преди, а нейният най-добър приятел все седял до входната врата, очаквайки тя да се върне.

И след около близо месец желанието му се сбъднало. Стопанките им решили да върнат Коко у дома и отново да съберат двете приятелчета. Още щом сляпото куче влязло в къщата, котаракът усетил, че нещо става.

Той изтичал с вълнение и я подушил, след което започнал да се гушка в нея. Коко, от своя страна, също успяла да го разпознае и започнала да маха радостно с опашка. Само след миг двете животинки отново били неразделни и се впуснали обичайните си забавления.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати