Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Кучето с отрязани уши и нос най-сетне беше осиновено

Кучето с отрязани уши и нос най-сетне беше осиновено

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Барон
Снимка: Michigan Humane Society
Барон

В реалния живот историите много честно не завършват весело като в приказките. За щастие, не такъв е случаят с кучето Барон, подложено на нечувани мъчения от неизвестни садисти. Палето с отрязани уши и нос успя не само успя да оцелее, но и да намери семейство, което истински да го обича.

Историята на Барон се разчу в интернет в средата на месец януари тази година. Тогава 8-годишният ротвайлер е намерен от американски доброволци на зоозащитна организация в наистина окаяно състояние.

Оказва се, че неизвестни изверги са обезобразили бедното четириного, лишавайки го от уши и нос. И в този вид изтормозеното създание е принудено да се скита полуживо, молейки за помощ.

Барон все пак изважда късмет. След като Съдбата най-после го среща с правилните хора, той е подложен на лечение и започва се възстановява от многобройните си травми.

След като светът научава за него, множество американци даряват пари за него, като част от тях дори изявяват желание да го осиновят. Към днешна дата кучето вече има дом и семейство и живее втори живот.

Барон е истински герой, но и създание с много нежна душа. Въпреки всички нанесени му рани той продължава да бъде бил и дружелюбен с всички. Личи си, че има голяма сърце, разказват новите му собственици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати