miau.bg»Статии»Живини»Вижте реакцията на куче, намерило дом, малко преди да бъде приспано

Вижте реакцията на куче, намерило дом, малко преди да бъде приспано

Смоуки и слончето му в приюта
Снимка: thedodo
Смоуки и слончето му в приюта

Смоуки е едно от най-тъжните кучета, които някога сте виждали. След като стопаните му го оставят в приют, той изпада в тежка депресия и по всичко личи, че е много нещастен.

На всичкото отгоре служителите на приюта планират да го приспят през март. Тогава обаче в живота на Смоки се случва чудо. Вижте и вие тази трогателна история, която ни доказва, че кучетата разбират всичко и изпитват същите емоции като нас.

Смоуки е 5-годишно мъжко куче, прекарало своя живот с любимите си хора. Когато те изгубили дома си ненадейно обаче, вече нямали възможност да се грижат за него и през февруари тази година го оставили в приют.

Тъй като бившите му собственици искали той да преживее по-лесно раздялата и смяната на обстановката, оставили с кучето и любимата му играчка – плюшен слон, който го успокоявал.

В действителност играчката била единственото нещо, което правило това нещастно пале щастливо. То било толкова травмирано от загубата на любимите си хора, че скръбта му си личала по всяко негово действие и изражение.

Положението му обаче станало още по-тежко. От приюта взели решение да приспят кучето през март и на Смоуки не му оставало още много време живот. И точно тогава се случило нещо невероятно.

В приюта се появили доброволни от зоозащитна организация, които се погрижили да намерят нов дом за него и плюшения слон. Щом чул щастливата новина, Смоуки се преобразил до неузнаваемост /вижте изражението му в галерията по-горе/.

Когато изгуби близките си, той просто лежеше със слончето си и скърбеше. Когато доброволците се появиха и започнаха да му говорят, всичко се промени, разказват служители на приютя.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати