Запознайте се с Хoсико - двойникът на Котарака в чизми

1 от 5 Снимки
Запознайте се с Хoсико - двойникът на Котарака в чизми
Снимка: instagram

Хосико е двегодишен котак от Москва. Още в невръстна възраст той се отличавал с красота и чар. Затова стопаните му решили да му направят профил в социалните мрежи.

За тяхна голяма изненада Хосико бързо събрал последователи и се превърнал в истинска интернет звезда. На практика няма човек, който да може да устои на неговото невинно изражение и на пухкавия му вид.

Хосико обича да си играе, да се излежава и да похапва. Той е доста придирчив и винаги иска нови играчки, защото старите му омръзват само за седмица.

Любопитно е, че разглезеният котак обаче не се забавлява със стандартни котешки аксесоари, а се интересува от топки за тенис, клонки, връзки за обувки и най-различни други предмети от човешкото ежедневие.

Хосико е мил със стопаните си, но се срамува пред непознати хора и обикновено е доста резервиран. Той не обича също така да е на нови места и когато му се наложи да пътува, е изненадан и дори изплашен.

В момента Хосико е много известен. В инстаграм той има над 500 000 последователи. Интернет потребителите го харесват, защото е сладък и има напомня на котето Гарфилд, както и на Котарака в чизми.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати